Νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που η 33χρονη «κοκκινομάλλα» απαγωγέας, η οποία διώκεται για βιασμό και πορνογραφία, αφήνει στο βενζινάδικο την 10χρονη Μαρκέλλα.

Εκείνο που φαίνεται καθαρά, μετά την αποκάλυψη ότι στη μικρή χορηγήθηκαν ναρκωτικά, είναι η κακή κατάσταση της 10χρονης μαθήτριας, η οποία εμφανίζεται στο βίντεο ζαλισμένη, με την αστάθεια στον βηματισμό της να είναι εμφανής.

Όπως φαίνεται στα εν λόγω πλάνα, που προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, η μαθήτρια προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται.

Η 33χρονη ομολόγησε, νωρίτερα, ότι άρπαξε τη μικρή για να την κακοποιήσει σεξουαλικά. «Έχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα ανήλικα παιδιά», είπε στην κατάθεσή της.

 

Τη σύλληψη της 33χρονης για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας στις 11 Ιουνίου ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 33χρονη εξαπάτησε και έπεισε το μικρό κορίτσι να το ακολουθήσει ενώ όταν πήγαν στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά της έδωσε ναρκωτικά τα οποία είχε αναμείξει σε κάποιο ρόφημα.

Η 33χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κατερίνη έχοντας ξυρίσει τα μαλλιά της, προκειμένου να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν το διαμέρισμα της Καλαμαριάς αλλά και σε έναν κάδο απορριμμάτων βρήκαν, μεταξύ άλλων, και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της απαγωγής της αλλά και της απελευθέρωσης της 10χρονης. Τα κίνητρα της 33χρονης εξακολουθούν να ερευνώνται. Πάντως, στη δικογραφία που έχει συνταχθεί από την αστυνομία περιλαμβάνεται και η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Εργαστηριακά δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, αλλά το ίδιο φέρεται να έχει περιγράψει ότι η 33χρονη αφού τη νάρκωσε την ξάπλωσε στο κρεβάτι της και άρχισε να τη χαϊδεύει.