Νέο τόπο καταστροφής εντόπισε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτή τη φορά στη Μύκονο. Με τις αποσκευές του γεμάτες λαϊκισμό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σεργιανίζει το νησί και κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: δυσφημεί τη χώρα παγκοσμίως για προσωπικό όφελος που ούτε καν αυτό προκύπτει.

Βρίσκεται στη «ναυαρχίδα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας» όπως ο ίδιος χαρακτήρισε το νησί για να διαπιστώσει πως «είναι και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας».

Ξεπερνώντας τον εαυτό του – τελικά το βαρέλι δεν έχει πάτο- υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση κάνει και φέτος ακριβώς τα ίδια λάθη που έκανε και πέρυσι. Άνοιξε χωρίς αυστηρά υγειονομικά μέτρα τις πύλες εισόδου της χώρας». Ούτε είδε ούτε άκουσε για τα αυστηρά πρωτόκολλα, για τα τεστ, για τα πιστοποιητικά.

Η λύση για εκείνον είναι η κυβέρνηση «να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στους τουριστικούς προορισμούς»! Να χτίσει ίσως ένα δυο νοσοκομεία σε κάθε νησι, με προκατ κατά προτίμηση για να προλάβει το καλοκαίρι και να προσλάβει part time γιατρούς και νοσηλευτές για σεζόν!

Έκανε λόγο και για «μίνι lockdown» συνεχίζοντας τα ψεύδη ενώ γνωρίζει πως κανένα lockdown δεν έχει επιβληθεί!

Αλλά… αυτός είναι!

Απολαύστε: