Η προσωπική επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη από τον Στέφανο Κασσελάκη και ο τρόπος που αυτή έγινε έρχεται να δείξει ότι ο Παύλος Πολάκης εκτός από… μέντοράς του είναι και...  λογογράφος του.

Δεν είναι φυσικά μόνο η αναφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι συνολικά οι ομιλίες και οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που παραπέμπουν στον «αψύ Κρητικό» και στους ανθρώπους που έχουν… εντρυφήσει στον πολακισμό εντός της Κουμουνδούρου.

Τα περί «Ελλαδέμπορα» και «λαδέμπορα» πάντως έχουν σφραγίδα, η οποία ανήκει στο πρόσωπο που έχει εμμονές με τον υπουργό Εργασίας. Όπως σφραγίδα πολακισμού έχουν και οι προσπάθειες να δημιουργήσουν θέμα εσωκομματικών αντιδράσεων στη Νέα Δημοκρατία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει επιχειρήσει κατ΄επανάληψη, με πρωτεργάτες τον Αλέξη Τσίπρα και την ομάδα του, δηλαδή τον Παύλο Πολάκη, τον Νίκο Παππά και παλαιότερα τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και άλλους. Ουδείς ξεχνά τη σκευωρία της Novartis. Ούτε και την προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση πως στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν εσωκομματικές συγκρούσεις.

Υπάρχουν όντως διαφορετικές απόψεις για ζητήματα. Όμως το να επιχειρείται και πάλι να τεθεί τέτοιο θέμα αν μη τι άλλο δείχνει εμμονή. Κάτι που προκύπτει από ανθρώπους οι οποίοι επί σειρά ετών αναζητούν ρήξεις εντός της κυβερνώσας παράταξης.

Σε κάθε περίπτωση μια υπενθύμισε. Αυτές οι λογικές και αυτές οι τακτικές, δεν βγήκαν σε καλό. Άσε που κάποιοι εκ των πρωτεργατών και των περιφερειακών… συνεργατών ούτε βουλευτές δεν βγήκαν.