Σε Ημαθία και Πέλλα περιοδεύει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο ενός πυκνού προγράμματος επισκέψεων στις περιφέρειες της χώρας στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές και με φόντο την κυριαρχία του στο πολιτικό σκηνικό, ως η μοναδική αξιόπιστη πρόταση, ο ίδιος και το κόμμα του, που εγγυώνται τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο ημερήσιο Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις Ριζωμάτων Ημαθίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά χθες από την Κατερίνη όπου βρέθηκε, «αύριο θα βρεθώ σε ένα σχολείο στην Ημαθία, σε ένα ορεινό χωριό, για να παρουσιάσουμε το Ψηφιακό Φροντιστήριο. Τη δυνατότητα, δηλαδή, τα παιδιά σε απομονωμένες περιοχές ή τα παιδιά από οικογένειες που μπορεί να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους το φροντιστήριο, από το Σεπτέμβριο να έχουν την δυνατότητα να έχουν ψηφιακή πρόσβαση σε δασκάλους που θα τους κάνουν δωρεάν ψηφιακά μαθήματα. Κι αυτό γίνεται με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης».

Στις 11:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με πολίτες στη Βέροια. Εν συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το υπό κατασκευή Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Ημαθίας και την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας.

Τέλος στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά.