Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι ευρωκάλπες, οι πολιτικοί αρχηγοί σε μία μικρή ανάπαυλα μετά την ολοκλήρωση της προεκλογικής τους δραστηριότητας, θα συναντηθούν με διαπιστευμένους δημοσιογράφους για μία χαλαρή πρώτη εκτίμηση όσων έγιναν και ενδεχομένως για όσα θα γίνουν στην κάλπη και μετά τη... λαϊκή ετυμηγορία.

Στα Βριλήσσια και σε... νησιωτικό ντεκόρ, με μενού θαλασσινά, τσιπουράκι, ουζάκι ή κρασάκι δίνει ραντεβού ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με φόντο την Ακρόπολη και τις αμερικανικές γεύσεις, στο Θησείο, η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τους δημοσιογράφους, ενώ στη συνέχεια θα κάνει μία βόλτα στους κεντρικούς δρόμους. Στην καρδιά της πόλης και σε φόντο μπιστρό θα υποδεχτεί τους καλεσμένους του, εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιμένει... Κρήτη. Θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι και την Κυριακή όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και σήμερα, παραμονή των εκλογών, θα έχει μία μικρή ανάπαυλα και χαλαρές συζητήσεις με δημοσιογράφους και με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Χερσόνησο. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σπήλαιο στο Οροπέδιο και θα καταλήξει στον Άγιο Νικόλαο όπου θα γευματίσει.

Για τον Αλέξη Χαρίτση, η σημερινή μέρα, μόνο ανάπαυλας και χαλαρότητας δεν είναι, αφού θα μεταβεί στη Ριτσώνα για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον πατέρα του, Βύρωνα. Μετά την τελετή ο Αλέξης Χαρίτσης αναμένεται να κατευθυνθεί στην Καλαμάτα όπου και θα παραμείνει για να ψηφίσει.