Την υποψηφιότητα Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σήμερα σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στην ενημερωτική εκπομπή των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

«Αυτοί, οι οποίοι ευαγγελίζονται τη δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση είναι ο ορισμός του Πολακισμού» είπε ο Νίκος Ρωμανός ξεκινώντας την τοποθέτησή του για το συγκεκριμένο θέμα. «O Μιθριδάτης είναι μία άλλη όψη του Πολακισμού. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Είναι ακριβώς αυτό το αφήγημα. Το δήθεν αντισυστημικό, με φασιστικές προεκτάσεις. Όταν έχεις μια ομοφοβική και σεξιστική συμπεριφορά και στάση, έχεις και φασιστικές αποχρώσεις» τόνισε στη συνέχεια, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Όπως συμπλήρωσε, «Όλα αυτά συνδέονται απόλυτα με όσα έχουμε δει και από τον κ. Πολάκη και από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον, φαίνεται ότι πρωταγωνιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Μου κάνει εντύπωση που όλα αυτά τα “υπερευαίσθητα” στελέχη αλλά και οι τομέας ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πει κουβέντα για τον κ. Μιθριδάτη. Άρα, προφανώς, χειροκροτούν την υποψηφιότητα, την οποία επέλεξε ο αρχηγός τους».