Μετά τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη στον ΑΝΤ1, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει φωτιά στο εσωτερικό του, με την πρώτη αντεπίθεση να έρχεται από τον Παύλο Πολάκη μέσω ανάρτησής του στο FaceBook, στην οποία τον καλεί να αποδεχτεί το αποτέλεσμα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, ή να σηκωθεί και να φύγει, χρησιμοποιώντας τη βιβλική αναφορά «άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει», προφανώς για να πικάρει τον Νίκο Φίλη, ο οποίος σημειωτέον, έχει ψάλλει πλείστες φορές σε εκκλησίες.

Το αστείο της όλης υπόθεσης, είναι ότι ο Παύλος Πολάκης επικαλείται την ψήφο 150.000 ανθρώπων που έβγαλαν πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, τη στιγμή που ο τελευταίος απέσπασε μόλις 66.000 ψήφους. Τελικά, δεν λένε ψέματα μόνο για να αντιπολιτευτούν, είναι σαφές ότι δουλεύονται και μεταξύ τους! Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι το πράγμα δεν θα πάει πολύ μακριά, η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται με βήμα ταχύ.

Η δήλωση Πολάκη

«ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ !!Η αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 ανθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο το Στέφανο Κασσελακη

Η "Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει" (από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση)

Σταματα να δηλητηριάζεις ,λόγω της στενοχωριας και της πολιτικης σου αγκυλωσης ,τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ με θεωριες συνωμοσιας για "άγνωστους οικονομικους παραγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ"»

Δείτε την ανάρτηση στο FaceBook