Η τριήμερη εκδρομή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες αποδείχθηκε ιδιαίτερα παραγωγική για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος θυμήθηκε να ασκήσει το αγαπημένο του σπορ, τις επιθέσεις του δηλαδή στους δημοσιογράφους.

Με μια νέα ανάρτηση στο FB, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνάντηση των βουλευτών στη βίλα Κασσελάκη ενώ επιτέθηκε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από αυτήν, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, ανέμεναν να βγάλουν κάποιο κουτσομπολιό όπως τους ζήτησαν τα αφεντικά τους, αλλά δεν το κατάφεραν. Έγραψε χαρακτηριστικά:«καποιοι έξω έτρωγαν τα σκωτια τους για να βγάλουν παραπολιτικό κουτσομπολιό όπως τους είχαν πει τα αφεντικά τους.Αλλά δεν έβγαλαν…»

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε και χθες στους δημοσιογράφους, με αφορμή τον Γιώργο Νταλάρα, διαμαρτυρόμενος για τον δημοσιογραφικό τρόπο κάλυψης του τριημέρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. Ο Πολάκης μάλλον δεν έβαλε μυαλό και συνεχίζει το ίδιο τροπάριο, ενώ οι επιθέσεις του σε δημοσιογράφους ήταν η αιτία να έρθει σε σύγκρουση παλαιότερα και με την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα στο κόμμα.

Θα έλεγε κανείς ότι αυτές οι επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν έναν όμορφο απoπροσανατολισμό, ώστε να μην απαντήσει ουσιαστικά στις πολύ σοβαρές καταγγελίες που έκανε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρουσίασε δικαστικό βούλευμα που φανερώνει παρανομίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί ημερών του.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: