Όσο περνούν οι ώρες τόσο αποκαλύπτεται το άθλιο και μακάβριο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει “επενδύσει”, όπως όλα δείχνουν, όλα του τα λεφτά στην πανδημία και στους νεκρούς. Δυστυχώς, αλλά αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κατά τα άλλα “θεσμικού” και “μετριοπαθή” Τσίπρα.

Μετά τις αθλιότητες της Αυγής, του Πολάκη και λοιπών “αριστερών δυνάμεων” βγήκε σήμερα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης και είπε χωρίς να κοκκινίζει από ντροπή ότι για τους νεκρούς που αφήνει πίσω της η πανδημία “φταίει η κυβέρνηση”.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας το μακάβριο tweet της Αυγής, δήλωσε, χωρίς ντροπή, ότι «η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση, όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς».

Ωστόσο για να είμαστε ακριβείς και ειλικρινείς δεν φταίει για όλες τις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ ο καημένος ο Γιαννούλης, που κυνηγά τα 5 λεπτά δημοσιότητας που νομίζει ότι δικαιούται, αλλά ο Τσίπρας. Κοντολογίς, με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις… κύριε Γιαννούλη.

Σκληρή απάντηση ΝΔ
«Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα» σχολιάζει η Πειραιώς, τονίζοντας ότι «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».