Ο Στέφανος Κασσελάκης δήθεν θίχθηκε από τον χαρακτηρισμό «μάπα» που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Από την ανάρτησή του όμως κατανοεί κάποιος πως απλά βρήκε ευκαιρία να το παίξει μια ακόμη φορά… θύμα. Ποιος; Ο άνθρωπος που έχει αποκαλέσει δολοφόνους τους υπουργούς της κυβέρνησης. Και πολλά άλλα… 

Η ιστορία έχει ως εξής: ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια αποστροφή του λόγου του είπε τη λέξη «μάπας» έχοντας δεχθεί ένα απίστευτο μπούλινγκ με αφορμή το νοσοκομείο αναφοράς που ορίσθηκε εν όψει του τελικού που διεξάγεται στην Αθήνα. Και το πήρε αμέσως πίσω. Το είπε και ο ίδιος. Του ξέφυγε και το αναίρεσε. 

Φεύ! Ο Στέφανος της Ελλάδας… θίχθηκε. Και τι έκανε; Το έπαιξε θύμα αφού η θυματοποίηση αποτελεί μια ακόμη τακτική του στο πλαίσιο της επικοινωνίας που λανσάρει. Έκανε μια ανάρτηση και άρχισε τα γνωστά του γράφοντας μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε "μάπα". Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης. Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει. Παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα». 

Συνέχισε την ανάρτηση στο στιλ «χτυπάτε εμένα» κ.λπ., μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Ο άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι «οι υπουργοί σκοτώνουν παιδιά», έχει αποκαλέσει δηλαδή τους υπουργούς δολοφόνους και μάλιστα παιδιών χωρίς να το έχει πάρει πίσω, εμφανίζεται θιγόμενος από μια αναφορά -την οποία ο κ. Γεωργιάδης πήρε πίσω- από έναν από αυτούς τους υπουργούς. 

Και δεν έχει πει μόνο αυτά για την κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς. Έχει πει πολλά, πάρα πολλά. Οπότε, ναι, μπορεί η αναφορά του Αδώνιδος Γεωργιάδη να μην ήταν πολιτικά ορθή –το συνειδητοποίησε και ο ίδιος άμεσα- αλλά το να εμφανίζεται ως… θύμα ο Στέφανος Κασσελάκης πάει πολύ. Πάρα πολύ…