Όλοι θυμούνται την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα να ανεβαίνει σε τρακτέρ και να υπόσχεται τα πάντα στους αγρότες, όπως όλοι γνωρίζουν τι τελικά έπραξε. Μάλλον ο Στέφανος Κασσελάκης γοητεύτηκε από αυτήν την λαϊκίστικη τακτική του πρώην πρωθυπουργού και αποφάσισε κι αυτός να ανέβει σε τρακτέρ.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα, όπου τους υποστήριξε στις διαμαρτυρίες τους. Έπειτα ανέβηκε σε τρακτέρ, τους χαιρέτησε και ουσιαστικά τους έταξε τα πάντα, καθώς τους είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ των αιτημάτων τους και προτείνει μια δέσμη μέτρων για τον αγροτικό τομέα.

Ωστόσο πολλοί αγρότες επέκριναν τον Στέφανο Κασσελάκη, όχι μόνο διότι θυμήθηκαν ότι τα ίδια γραφικά έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά διότι το συγκεκριμένο μπλόκο που επισκέφθηκε είναι ένα μικρό μπλόκο που εκφράζει συμφέροντα μεγάλων γεωργικών μονάδων και μεγάλων συμφερόντων που δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης. Σε αυτό το πλαίσιο ο Κασσελάκης δήλωσε ότι θα μεταβεί και σε άλλα μπλόκα και προφανώς θα... ανέβει και σε άλλα τρακτέρ.

Τι κι αν οι πολίτες τιμώρησαν αυστηρά τέτοιες πρακτικές λαϊκισμού και γραφικότητας. Το άγχος του Κασσελάκη να διατηρήσει τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές τον ωθεί να κάνει τα ίδια λάθη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ: