Το σίριαλ Κασσελάκη δεν έχει τέλος. Από την Κρήτη που βρίσκεται σε περιοδεία λίγο - πολύ μας είπε ότι μας έκανε και χάρη που έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και όλα αυτά ανεβασμένος πάνω σε ένα τραπέζι καφετέριας!

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ιεράπετρα Κρήτης. Εκεί έκανε ομιλία σε μεγαλειώδες κοινό 80 ατόμων και ανέβηκε... πάνω σε τραπέζι ενός εστιατορίου ώστε να ξεχωρίζει από το πλήθος. Πέρα όμως από την εικόνα του, μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν όσα είπε. Και αυτό διότι λίγο - πολύ μας είπε ότι δεν περίμενε ποτέ να γίνει πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά αναγκάστηκε να έρθει από τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση του Τσίπρα, ώστε να βοηθήσει τους Έλληνες πολίτες να επιβιώσουν! Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα να πάνε τα πράγματα όπως πήγαν, δεν περίμενα να φύγει ο Αλέξης, δεν περίμενα να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλά αυτά τώρα είναι ιστορία, τώρα πρέπει να σκεφτούμε εσείς πως θα επιβιώσετε». 

Αφού μας έκανε τέτοια χάρη και ήρθε για να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε στην Ελλάδα, τί να πούμε εμείς.. Ευχαριστούμε πολύ, Στέφανε Κασσελάκη. Το έθνος σε ευγνωμονεί.

Φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη πάνω στο τραπέζι:

kasselakis-ierapetra-arthrou.jpg