Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «ξεσήκωσε» τους οπαδούς του. Από τον Ευάγγελο Αντώναρο μέχρι τον Νίκο Μωραΐτη τα… διθυραμβικά σχόλια πέφτουν βροχή…

Ο Ευάγγελος Αντώναρος βρήκε «στιβαρό» τον Στέφανο Κασσελάκη και εμφανίζεται εκστασιασμένος από το γεγόνος πως εμφανίσθηκε, όπως υποστηρίζει, να ξέρει πού θέλει να πάει τη χώρα, αν και επί της ουσίας ούτε ο ίδιος ο Στέφανος Σκέτος πρέπει να πιστεύει κάτι τέτοιο. Πολύ περισσότερο αφού άφησε τον Νίκο Παππά και τους «87» να του πάρουν το κόμμα και να τον κλειδώσουν έξω από το γραφείο του προέδρου.

Η ανάρτηση Αντώναρου:

Όμως τοποθέτηση έκανε και ο Νίκος Μωραΐτης που, από φαναντικός υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα, έχει περάσει στην όχθη του φανατικού επικριτή και παράλληλα του οπαδού του Στέφανου Κασσελάκη. Μπορεί κάποιες στιγμές να έχασε την πίστη του, να δήλωσε ότι δεν ξαναμιλά για αυτόν, να αποτάσσεται τον ΣΥΡΙΖΑ μετά βδελυγμίας, αλλά μετά την εμφάνιση στον ΑΝΤ1 επέστρεψε.

«Δεν έχω δει καλύτερο Κασσελάκη» σημειώνει σε ανάρτησή του προσθέτοντας: «Μέχρι τώρα τον υποστήριζα από σιχαμάρα προς πραξικοπηματίες και αποστάτες. Η στήριξή μου είναι πλέον θετική».

Η ανάρτηση Μωραϊτη:

Όσο για το τελευταίο, κάτι είχαμε καταλάβει…