Με ένα νέο σκίτσο επέλεξε ο σκιτσογράφος της Καθημερινής, Ηλίας Μακρής, να απαντήσει στην απαράδεκτη επίθεση του Παύλου Πολάκη εναντίον του, στην οποία, ανάμεσα σε άλλα, έκανε λόγο για «βοθρολύματα της "γελοιογραφίας"».

Στο σκίτσο ο Ηλίας Μακρής εμφανίζεται να ζητά συγγνώμη, όχι όμως από τον Παύλο Πολάκη, αλλά «από τους τετράποδους φίλους μου αν τους πρόσβαλα», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τη στήριξή της στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή δείχνει σήμερα και η εφημερίδα Καθημερινή, η οποία δημοσιεύει ξανά στο πρωτοσέλιδό της το επίμαχο σκίτσο που προκάλεσε τη χυδαία επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον σκιτσογράφο προκάλεσε χθες την αντίδραση της κυβέρνησης, η οποία διά του εκπροσώπου της, Παύλου Μαρινάκη, τόνισε, ότι «ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του. Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω βουλευτή. Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

Η ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές διεφάνη σε ανακοίνωση που εξέδωσε επίσης χθες, με την οποία -θέλοντας να απαντήσει στον Παύλο Μαρινάκη- αρκέστηκε να δηλώσει ότι «επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις, ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές, ή περιγραφές του τύπου», με το περιεχόμενο της ανάρτησης του Παύλου Πολάκη να περνά στα ψιλά.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Σημειώνεται ότι στην ανάρτησή του κατά του Ηλία Μακρή, ο Παύλος Πολάκης έγραφε:

«Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας».

Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα!

Ηλίας Μακρής γελοιογράφος, λέει, της «σοβαρής» Καθημερινής!

Τράβα στο Μακελειό λυξονταρμα, εκεί θα έχεις πέραση!

ΥΓ1: Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου, μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά……

Θα σου ταχυδρομήσω δυο δίευρα για τις δυο « Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τώρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση

ΥΓ2: Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..(φωτο 3)»

Ο ίδιος, πάντως, επανήλθε με νέα επίθεση κατά δημοσιογράφων, γελοιογράφων και τουυπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υπερασπίστηκε επίσης τον σκιτσογράφο. «Ο καλός θέλει καλύτερο και ο κακός θέλει χειρότερο», γράφει ο Παύλος Πολάκης, ενώ αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, έγραψε. «Εγώ σίγουρα δεν είμαι ''αγενής'' στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους, εσύ σίγουρα είσαι ''αδιευκρίνιστος'' για 400.000 ευρώ με δικαστική βούλα, δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!».

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ»

…πανάρχαιο σφακιανό ρητό από το οποίο δεν θα λοξοδρομήσω ποτέ!!!!!

ΥΓ.Γεωργιάδη ,εγώ σίγουρα δεν είμαι «αγενής» στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους,εσυ σίγουρα είσαι «αδιευκρίνιστος» για 400.000 ευρώ με δικαστικη βουλα ,δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!

Βγήκες να υπερασπίσεις και «δημοσιογράφους-γελοιογράφους» της λίστας Πέτσα ή ΚΕΕΛΠΝΟ, αντί να κρυφτείς!!!»