Φαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης έχει ξεφύγει και ειδικά μετά τη μισή και διαγραφή από τον Στέφανο Κασσελάκη, δεν τον σταματά τίποτα. Για ακόμη μια φορά ο αψύς Κρητικός επιτίθεται στην Αθηνά Λινού. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει τα κλάματα στη σεξιστική επίθεση Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στην Βουλή, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να αναγκαστεί να τον αποπέμψει από την Κ.Ο. του κόμματος, χωρίς όμως να τον διαγράψει εντελώς. Από τότε ο Παύλος Πολάκης έχει βάλει στο μάτι την Αθηνά Λινού, όπως φυσικά και οι οπαδοί του στα social media.

Έτσι μόνο τυχαίο δεν είναι ένα άρθρο από γνωστή ιστοσελίδα που υιοθετεί τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά ζητήματα και τη διαβάζουν πολλά στελέχη και φίλοι του κόμματος. Σε αυτό το άρθρο με τίτλο «Πόσα εκατομμύρια αξίζουν οι υπηρεσίες της Αθηνά Λινού στο σύστημα Μητσοτάκη», υποστηρίζει ότι η εταιρεία της Αθηνάς Λινού έχει λάβει αναθέσεις από δήμους και Περιφέρειες και κάπως έτσι αφήνει υπόνοιες ότι η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή Πολάκη δεν ήταν τυχαία. Αυτά τα ευφάνταστα σενάρια τα υιοθέτησε αμέσως ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος αναδημοσίευσε το άρθρο στο Facebook γράφοντας: «Για δες τι γίνεται. Έτσι κλαίω κι εγώ κλαίω με κλάμα γοερό!!».

Αφωνία από ΣΥΡΙΖΑ 

Φυσικά επειδή πρόκειται για ακόμη μια επίθεση κατά μιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ γίνονται υπαινιγμοί για σύνδεση της με την κυβέρνηση, η Κουμουνδούρου θα έπρεπε να αντιδράσει. Ουσιαστικά το νόημα είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σύρθηκε να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη έπειτα από... δάχτυλο της κυβέρνησης. Μπορεί τα σενάρια αυτά να είναι γελοία και να τα πιστεύουν μόνο άνθρωποι που ακολουθούν τον Παύλο Πολάκη, ωστόσο η Κουμουνδούρου οφείλει να παρέμβει και να προστατεύσει την βουλευτή του ή έστω να μας πει αν πιστεύει ότι ισχύουν αυτά τα ανόητα σενάρια. Ωστόσο αυτή η σιωπή δείχνει τη δύναμη Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και πόσο τον φοβάται ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σέρνεται πίσω από τον αψύ Κρητικό.

Εννοείται πως από όλο αυτό το σκηνικό δεν θα έλειπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρήκε αμέσως ευκαιρία να σχολιάσει τη νέα επίθεση Πολάκη στην γιατρό του ΣΥΡΙΖΑ και το ύπουλο παιχνίδι για να γυρίσει πίσω ο Παύλος Πολάκης. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να αντιδράσει, ωστόσο δεν πρόκειται να πει κουβέντα για να μην στεναχωρήσει τον Πολάκη, ώστε να επιστρέψει στο κόμμα μετά βαΐων και κλάδων στο συνέδριο. Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει ότι όλα αυτά που γράφει το άρθρο ήταν γνωστά όταν την έβαλε υποψήφια  ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο τώρα βρήκαν ευκαιρία να την σπιλώσουν για χάρη του Παύλου Πολάκη. Τα υπόγεια συντροφικά μαχαιρώματα δεν έχουν τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ και πράγματι, όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν και να κυβερνήσουν ξανά.

Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις: