Αεροπορική εταιρεία τρολάρει τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου σε viral ανάρτηση. Η Ryanair τρόλαρε τον απερχόμενο πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak με μια ανάρτηση που τον δείχνει να κάθεται σε πτήση.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σουνάκ παραδέχτηκε την ήττα του στις βουλευτικές εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου. Λίγο πριν παραδεχτεί την ήττα, η Ryanair μοιράστηκε μια ανάρτηση που τρολάρει τον Βρετανο-Ινδό πολιτικό που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Keir Starmer θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας με το κεντροαριστερό Εργατικό Κόμμα του να αναμένεται να κερδίσει τεράστια πλειοψηφία σε βουλευτικές εκλογές. Οι Εργατικοί έχουν ήδη κερδίσει περισσότερες από 326 από τις 650 έδρες στο κοινοβούλιο, ενώ το Συντηρητικό Κόμμα του Σουνάκ έχει κερδίσει μέχρι στιγμής μόνο 70.

Μην ανησυχείς, Rishi Sunak

Ο Rishi Sunak μπορεί να έχασε τη θέση του στο κοινοβούλιο, αλλά η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair έχει μια θέση για αυτόν στην πτήση της.

Η Ryanair , γνωστή για την παιχνιδιάρικη στρατηγική της στα social media, τρόλαρε τον απερχόμενο πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου με μια ανάρτηση που έχει γίνει viral στο X.

Η αεροπορική εταιρεία πρόσφερε στον Σουνάκ μια θέση αφού έχασε τη θέση του στο Ρίτσμοντ και στο Νορθάλερτον.

Η ανάρτηση έχει γίνει viral με πάνω από 2,6 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες διασκεδαστικές αντιδράσεις.

«Η πρώτη πραγματικά αστεία διαφήμιση που έχω δει εδώ και χρόνια», έγραψε ένα άτομο στην ενότητα σχολίων. «Δεν έχει καν κάθισμα στο παράθυρο», αστειεύτηκε ένας άλλος.