Καταδικαστέα σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία μάλιστα και ο ίδιος παραδέχθηκε.

Προφανώς η συγγνώμη αποτελεί αναγνώριση του λάθους, αλλά και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι η διαγραφή του ήταν μονόδρομος. Προφανώς δεν γνωρίζουμε τι διημείφθη ανάμεσα στον πρώην υπουργό και στον εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αλλά ό,τι κι αν ειπώθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης όφειλε να συγκρατήσει το θυμό του και να συναισθανθεί την ευθύνη που πρέπει να έχει ένας βουλευτής, πολλώ δε ένας βουλευτής μιας φιλελεύθερης παράταξης. Πέραν πάσης αμφιβολίας αδίκησε τον εαυτό του και έφερε σε δύσκολη θέση το κόμμα του. Από κει και μετά όλοι θα πρέπει να διατηρήσουν τη σοβαρότητά τους: και το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων που κάνει λόγο για «ξυλοδαρμό» μέχρι «λιποθυμίας» του συναδέλφου τους, κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά και ο ίδιος που αρχικά μιλούσε για έντονο φραστικό επεισόδιο. Χάθηκε που χάθηκε το μέτρο, μη χαθεί και η εικόνα που όλοι είδαμε. Κι αυτό που είδαμε δεν ήταν ξυλοδαρμός και αμόκ (τουλάχιστον στο βίντεο) εκ μέρους του κ. Αυγενάκη, αλλά βίαιη συμπεριφορά, ανεξήγητη και αχαρακτήριστη.

Όσο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει και να κάνει υποδείξεις. Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει στο πλευρό του τον Παύλο Πολάκη, αυτόν δηλαδή που τον έφερε στο ΣΥΡΙΖΑ, το να κάνεις μάθημα δημοκρατικής αγωγής στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ανέκδοτο.

Easy Writer