Ένας 85χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό το βράδυ της Κυριακής

Δύο νέους θανάτους από κορωνοϊό ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ο ΕΟΔΥ ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην χώρα μας σε 340.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ένας 85χρονος άνδρας κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 85χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι κατέληξε και μια 84χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο». Η 84χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συνοδά νοσήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής είχαν καταγραφεί 7 θάνατοι. Ωστόσο, λίγο μετά τις 9 έγινε γνωστό ότι ακόμα δύο άνθρωποι κατέληξε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 340.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής (20/09) ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε 170 νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 89 εντοπίζονται στην Αττική.