«Άνθρωπο με αλαζονεία» χαρακτήρισε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή την απίστευη δήλωσή του χθες, με την οποία χαρακτήρισε ως «κρατίδιο δικό τους» τα Kατεχόμενα από τους Τούρκους στην Κύπρο, γκάφα που επιχείρησε να... διορθώσει, λέγοντας ότι ήταν κουρασμένος και άϋπνος.

Μάλιστα, όπως είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στο MEGA, ο Στέφανος Κασσελάκης κούνησε και το δάχτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Το βασικό που με ενόχλησε σε αυτήν τη δήλωση είναι ότι προκαλεί, δηλαδή πάει να κάνει παρατήρηση στον πρωθυπουργό, σηκώνει το δάχτυλο, και δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει να πει. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο με αλαζονεία. Με ενόχλησε πολύ και θεωρώ ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το αξιολογήσουν», είπε συγκεκριμένα.

Σημειώνεται ότι και σήμερα, σε μια επίδειξη θράσους, ο Στέφνος Κασσελάκης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη χθεσινή δήλωσή του, επιτίθεται στον Έλληνα πρωθυπουργός, λέγοντας: «Το πρόβλημα είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι πρωθυπουργός τεσσεράμισι χρόνια, δε βρήκε μια λέξη να πει - ούτε καν την έψαξε- απέναντι στην προκλητικότητα του Ερντογάν για αναγνώριση του ψευδοκράτους»....