Έντονη αντιπαράθεση είχαν στη διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 οι Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Καραμέρος, με αφορμή τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, επιχειρούσε να διακόψει τον υπουργό Ανάπτυξης, με τον τελευταίο να του απαντά: «Σεβάσου λίγο τους κανόνες δημοσιογραφίας επιτέλους, αν δεν μπορείς της πολιτικής».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλούσε για τον Παύλο Πολάκη και ο Γιώργος Καραμέρος επιχείρησε να τον διακόψει. «Ο Πολάκης τα έγραψε αυτά στο Facebook! Ο αρχηγός σου τα έγραψε, κύριε! Ο Πολάκης είναι αρχηγός σου τώρα! Ο αρχηγός σου τα έγραψε! Εντάξει, πάμε λοιπόν… Εγώ θέλω περισσότερο Πολάκη. Θέλω να αφήσετε τον Πολάκη να φαίνεται περισσότερο και οι 20 να γίνουν 40 μονάδες διαφορά. Άρα, μπορεί ο κ. Κασσελάκης να κατηγορεί τον Μητσοτάκη για τον Μπέο; Δηλαδή μπορεί να λέει "με ενοχλεί το ύφος του Μπέου" και την ίδια στιγμή να κάνει υπερτομεάρχη τον Πολάκη; Προφανώς δεν γίνεται! Μα δεν γίνεται, βρε παιδάκι μου, δεν γίνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο καβγάς

Α.Γ.: Δεν έχει αφήσει ο άνθρωπος να ακουστεί η φωνή μου ένα λεπτό. Δεν αφήνει τη φωνή μου.

Γ.Κ.: Καλά, αγαπάτε τη φωνή σας, είναι γνωστό αυτό.

Α.Γ.: Εσείς την αγαπάτε περισσότερο γιατί θέλετε συνεχώς να πηγαίνετε μαζί της συγχορδία.

Γ.Κ.: Θέλω να έχουμε διάλογο για να μη λέτε ό,τι θέλετε. Με εμένα δεν θα λέτε ό,τι θέλετε.

Α.Γ.: Διάλογος είναι… ολοκληρώνει ο ένας, απαντάει ο άλλος. Αυτό είναι διάλογος. Διάλογος δεν είναι να μιλάς πάνω στη φωνή μου! Δημοσιογράφος τόσα χρόνια είσαι, σεβάσου λίγο τους κανόνες δημοσιογραφίας επιτέλους αν δεν μπορείς της πολιτικής.

Γ.Κ.: Μη φωνάζετε! Δεν θα εφαρμόσεις τη λεκτική βία, σε εμένα δεν περνάει! Θα 'σαι φρόνιμος.

Α.Γ.: Τώρα έχεις αρχηγό τον Πολάκη για να μιλάς για τη λεκτική βία.

Γ.Κ.: Θα 'σαι φρόνιμος! Εγώ έχω αρχηγό τον Κασσελάκη, έχω πρώην πρόεδρο τον Τσίπρα, μιλάω με τους πολίτες και ανησυχείς! Ανησυχείς και θα το δεις πως θα ανησυχείς και στην πορεία.