Στα 31 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Joseph “Jo Mersa” Marley, ο εγγονός του θρύλου της ρέγκε Bob Marley και γιος του βραβευμένου με Grammy μουσικού, Stephen Marley.

Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του στο Rolling Stone την Τρίτη.

Ο πρώτος που ανέφερε τον θάνατο του Jo Mersa ήταν ο δημοσιογράφος Abka Fitz-Henley με ένα tweet του και σύμφωνα με το WZPP Radio, ο μουσικός βρέθηκε νεκρός στο όχημά του. Η αιτία θανάτου του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Γεννημένος στην Τζαμάικα το 1991, ο Jo Mersa μετακόμισε στο Μαϊάμι σε ηλικία 11 ετών, σύμφωνα με το Rolling Stone. Φοίτησε στο γυμνάσιο Palmetto πριν εγγραφεί στο Miami Dade College, όπου σπούδασε studio engineering. Ο Jo Mersa είχε μουσικές επιρροές από νεαρή ηλικία, ενώ τον μεγάλωσε ο πατέρας του Stephen, 50 ετών, ένα από τα 11 παιδιά του Bob Marley, που ακολούθησαν τα βήματα του αείμνηστου καλλιτέχνη της ρέγκε.

Αφού άρχισε να γράφει μουσική στο γυμνάσιο, ο Jo Mersa κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι “My Girl” — μια συνεργασία με τον ξάδερφό του Daniel Bambaata Marley — το 2010. Το 2014, ο Jo Mersa κυκλοφόρησε το πρώτο του EP, με τίτλο Comfortable. Το τελευταίο και δεύτερο EP του, Eternal, κυκλοφόρησε πέρυσι.

Προωθώντας τη μουσική του, ο Jo Mersa μίλησε για τον παππού του – ο οποίος πέθανε το 1981 σε ηλικία 36 ετών – σε συνέντευξή του στο Reggaeville.com, και για την κληρονομιά του ενώ είπε ότι η οικογένειά του θυμάται τον αείμνηστο καλλιτέχνη αναπολώντας τις αναμνήσεις που είχαν μαζί του.