Δεν έχει και άλλη εταιρεία στο Ντελαγουέαρ, έχει και άλλη εταιρεία στο Ντελαγουέαρ. Δεν έχει αστακοκάραβα, έχει ή είχε αστακοκάραβα. Ήταν εφοπλιστής, δεν ήταν εφοπλιστής ή ήταν περίπου κάτι σαν εφοπλιστής. Πλούτισε στις ΗΠΑ ή έγινε απλά… ευκατάστατος. Έφυγε ξεριζωμένος ή πήγε να σπουδάσει στις ΗΠΑ με υποτροφία. Έζησε δύσκολα σε διαμέρισμα στον Πειραιά ή βρέθηκε κατευθείαν στην Εκάλη;

Ό,τι έχει πει μέχρι τώρα ο Στέφανος Κασσελάκης είτε τα έχει αναιρέσει ο ίδιος είτε τα αναιρούν, τα διαψεύδουν δηλαδή, τα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί και αποκαλύπτονται με αφορμή και την υπόθεση του πόθεν έσχες. Τίποτα δεν δείχνει να είναι όπως φαίνεται και τίποτα δεν φαίνεται να είναι όπως θέλει να δείξει. Το excellοχαρτο που δημοσιοποίησε ήταν ένα φιάσκο που όμως έφερε στο προσκήνιο ερωτήματα. Κυρίως για όσα ο ίδιος λέει.

Τα περί εταιρειών, γνωστά και ήδη αποκαλύπτονται όλο και περισσότερα. Τα περί περιουσιακών στοιχείων επίσης και πλέον υπάρχουν νέες αποκαλύψεις είτε για το σπίτι έξω από τη Νέα Υόρκη είτε για τις Σπέτσες. Ακόμη και γι' αυτό στην Εκάλη, όπου, κατά δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετακόμισε αφού πριν πέρασε και λίγο δύσκολα στον Πειραιά αν και αποκαλύπτεται πως το σπίτι αγοράστηκε όταν αυτός ήταν αγέννητος ή έστω βρέφος και είχε ενταχθεί ως περιουσιακό στοιχείο στην Offshore.

Αποκορύφωμα όσων έχουν ακουστεί και αποκαλυφθεί, το χρέος των 11 εκατ. ευρώ του πατέρα του στην εφορία. Και μην πει κανείς ότι ασχολούμαστε με την οικογένειά του. Όχι διότι ο ίδιος ασχολείται προσωπικά με την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη –ακόμη και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μίλησε στην προεκλογική του ομιλία στο Σύνταγμα– αλλά διότι ασχολούνται οι αρμόδιες αρχές της χώρας πολύ πριν ο ίδιος εμφανιστεί στο… πολιτικό στερέωμα.

Όπως και να έχει, όσα έχουν αποκαλυφθεί και όλα όσα αποκαλύπτονται γεννούν και ένα ακόμη ερώτημα: Σίγουρα τον λένε… Στέφανο;