Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι δεν έχει καταλάβει ότι το 2023 δεν είναι 2015. Για να μην το καταλαβαίνει σημαίνει ότι το μίσος και το πάθος του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία τον αναγκάζουν να μην έχει αντίληψη από όλα συμβαίνουν γύρω του. 

Χθες έγραφα ότι δεν υπάρχει ημέρα χωρίς fake news από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πέρασε μία ημέρα και το σχόλιο επιβεβαιώθηκε απόλυτα. Τη στιγμή που ο Κ. Μητσοτάκης παρουσιάζει ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2023-2026 που κατατέθηκε στην Κομισιόν και έχει εγκριθεί, έρχεται ο Τσίπρας και το κόμμα του για να πουν τα εντελώς αντίθετα! 

Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό που γίνεται. Παρότι βλέπει ο Τσίπρας ότι θα πέσει σε ποσοστά και η Νέα Δημοκρατία θα ανέβει ακόμα περισσότερο εξασφαλίζοντας αυτοδυναμία, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στα ίδια και τα ίδια. Τι και αν ο Μητσοτάκης δεσμεύεται παντού ότι από τα πρώτα νομοσχέδια στη νέα Βουλή θα είναι η επιστροφή της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ σε πλήρη κρατικό έλεγχο, στην Κουμουνδούρου ζουν το δικό τους έργο. 

Οι εκλογές της Κυριακής έχω την εντύπωση ότι θα αποβάλουν άπαξ διά παντός όλα τα αποτυχημένα και τοξικά στοιχεία του πολιτικού μας συστήματος. Την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να υλοποιήσει νέες μειώσεις φόρων με την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και των τεκμηρίων, νέες μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών, αυξήσεις σε μισθούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και αυξήσεις στις συντάξεις, με προβλεπόμενο επίδομα προσωπικής διαφοράς, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό. 

Ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει στη ρητορική της τοξικότητας, του μηδενισμού και των fake news. Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι δεν έχει καταλάβει ότι το 2023 δεν είναι 2015. Για να μην το καταλαβαίνει σημαίνει ότι το μίσος και το πάθος του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία τον αναγκάζουν να μην έχει αντίληψη από όλα συμβαίνουν γύρω του.  

Ας μην ανησυχούν όμως εκεί στην Κουμουνδούρου. Ο ελληνικός λαός θα τους στείλει νέα λυπητερή. Αφού δεν έχουν πάρει το μάθημά τους και δείχνουν ότι δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι πολίτες δεν θέλουν τοξικότητα και μηδενισμό, ας περιμένουν μερικά 24ωρα για να δουν τι θα συμβεί. Ερχεται νέο και πιο ηχηρό χαστούκι από την κοινωνία στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ…