Συνέχεια στα περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα από «συντρόφους» που ήθελαν να φύγει από τη θέση του προέδρου, έδωσε ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στην ΕΡΤ. Εμφανίσθηκε να καλύπτει τον Παύλο Πολάκη έναντι των αναφορών της Έφης Αχτσιόγλου και να κατηγορεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «από κάποιους έχουν βγεί μαχαίρια».

Ο Γιώργος Τσίπρας, που στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, εμφανίστηκε να υποστηρίζει τα περί υπονόμευσης του πρώην προέδρου και εξαδέλφου του λέγοντας ότι «Υπήρξε υπονόμευση στον Αλέξη Τσίπρα, δεν σας λέω από ποιους». «Από ποιους δεν σας το λέω, υπονόμευση υπήρξε σίγουρα. Υπήρχαν σύντροφοι που ήθελαν να αποχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας από πρόεδρος του κόμματος» είπε και έστειλε μήνυμα στον υποψήφιο αρχηγό σημειώνοντας πως:

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών. Δεν έχει αποστρατευθεί. Είναι θέμα του νέου αρχηγού να τον καλέσει. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι χρήσιμος».

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε η Έφη Αχτσιόγλου για τον Παύλο Πολάκη υποστήριξε πως «είναι χοντρό αυτό που λέγεται και δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Δεν κάνει καλό σε κανέναν αυτή η ιστορία και ελπίζω να κρατηθεί ένα επίπεδο. Είναι προκλητικές δηλώσεις, σε έναν βαθμό. Το ζήτημα είναι να εξελιχθεί ομαλά η εκλογική περίοδος ως την Κυριακή. Υπάρχει μία ένταση που ελπίζω να μείνει σε ειρηνικό πλαίσιο και, όταν βγει νικητής, θα σταματήσει».

Υπενθυμίζεται πως η Έφη Αχτσιόγλου κατήγγειλε τη στάση του Παύλου Πολάκη και τις αναρτήσεις του σημειώνοντας ότι «ο Πολάκης βρίζει όποιον μιλάει Ελληνικά και ο Κασσελάκης δεν παίρνει θέση».