Αίφνης ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα στο παραλήρημα κατά του πρωθυπουργού, τα έβαλε και με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Του επιτέθηκε με σκαιό τρόπο -όπως πλέον συνηθίζει- προκαλώντας ερωτήματα αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση. Εκτός αν βλέπει κάτι και προσπαθεί να αποδομήσει τον πολιτικό του αντίπαλο.

Είναι αλήθεια ότι αυτές οι ευρωεκλογές κρύβουν ένα… ντέρμπι. Αυτό μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη να εμφανίζεται σταθερά δεύτερος, όμως η διαφορά κινείται στις δημοσκοπήσεις στα όρια του στατιστικού λάθους. Εκτός αν κάτι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα.

Ίσως ο Στέφανος Κασσελάκης να μαθαίνει για μείωση της ψαλίδας με το ΠΑΣΟΚ. Ίσως να είδε ότι στις παράλληλες συγκεντρώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη είχε λιγότερο κόσμο –όχι ότι σε αυτήν του Ανδρουλάκη υπήρξε κοσμοσυρροή- και να άρχισε να ανησυχεί. Ίσως πάλι να ενοχλήθηκε διότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήρε θέση αναφορικά με το μπακαλόχαρτο το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να εμφανίσει ως… πόθεν έσχες.

Κυριακή κοντή γιορτή που λένε, μόνο που ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται όλο και πιο νευρικός. Οι συνεχείς επικλήσεις του… Ανδρέα Παπανδρέου στην ομιλία του στο Ηράκλειο το επιβεβαιώνουν όπως και η επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη με αναφορές όπως η παρακάτω:

«Για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάμε σήμερα; Πιστεύετε ότι αν έβλεπε από μια μεριά ο Ανδρέας Παπανδρέου τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθούμενο από την ΕΥΠ, να σιωπά και να ζαρώνει μπροστά στον Μητσοτάκη, θα ήταν ευχαριστημένος;

Ο Ανδρέας όχι μόνο θα είχε κάνει τη μήνυση που ο Ανδρουλάκης φοβάται να κάνει, αλλά με όχημα την παρακολούθησή του θα είχε γκρεμίσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Ή μήπως ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήταν περήφανος για το ιστορικό κόμμα που ίδρυσε, βλέποντάς το σήμερα να γίνεται φυτώριο στελεχών της ΝΔ;

Κάνουν το αγροτικό τους στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και ύστερα πάνε και γίνονται υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη του Μητσοτάκη. Αυτό δεν είναι η προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη η χώρα. Γιατί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν ήταν ποτέ συμπλήρωμα της Δεξιάς».