Πρωινό, εύκολο, γρήγορο και απολαυστικό!

Ο Άκης Πετρετζίκης σερβίρει γιαούρτι με καρότο και μήλο:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 3 καρότα
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.γ. κουρκουμά, σε σκόνη
  • ¼ κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.γ. ξίδι από λευκό κρασί
  • 1 μήλο κόκκινο + έξτρα φέτες, για το σερβίρισμα
  • 1 πρέζα κανέλα, για το σερβίρισμα

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  • Κόβουμε τα καρότα σε κομμάτια και τα βάζουμε στο μλπέντερ μαζί με το γιαούρτι, τον κουρκουμά, το τζίντζερ, το αλάτι και το ξίδι.
  • Χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να διαλυθούν τα καρότα και να έχουμε ένα πορτοκαλί ομοιόμορφο μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ.
  • Καθαρίζουμε το μήλο από τη φλούδα και τα σπόρια. Το κόβουμε σε κυβάκια 0,5 εκ., τα προσθέτουμε στο μπολ με το γιαούρτι, και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε με μήλο κομμένο σε φέτες και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Πηγή: akispetretzikis.com