Η πυρκαγιά στη Ρόδο μαίνεται για 6η διαδοχική ημέρα, με τρία  μέτωπα στο νησί να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να περιορίσουν την ένταση του «πύρινου μετώπου».

Συγκεκριμένα συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης στο Ασκληπιείο, στα Λάερμα και στο βόρειοανατολικό μέτωπο από τον Απόλλωνα προς Στεφανια. Και στα 3 μέτωπα επιχειρούν με επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Παράλληλα έχουμε δασική πυρκαγιά στις Καρουτες Ευρυτανίας όπου και επιχειρούν επίγειες δυνάμεις δίνουν μάχη για  με την κινητοποίηση επίγειων δυνάμεων.

Αντίστοιχη κατάσταση αντιμετωπίζει και το Ξυλόκαστρο. Πυροσβέστες προσπαθούν να αποτρέψουν την εξάπλωση σε δασική έκταση. 

Αγώνας για κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς δίνεται από δυνάμεις του πυροσβεστικού σώματος στο Διακοπτό.

Φωτιά και στην Κάρυστο που εκδηλώθηκε σε τρεις διαφορετικές εστίες σε δασική έκταση στον Πλατανιστό Καρύστου Ευβοίας. Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί, μέχρι στιγμής, 26 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, εννέα οχήματα. Στο σημείο φθάνουν ενισχύσεις από άλλες περιοχές της Εύβοιας, ενώ σηκώθηκαν και εναέρια μέσα.