Με δεκαπέντε μέρες καθυστέρηση ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να «απαντήσει» στα περί μετακόμισης Τσίπρα στα Λεγραινά. Καμία απάντηση βέβαια καθώς απλά άφησαν τα τσουρέκια και το ρίχνουν πλέον στην αντιπολίτευση του… κουραμπιέ.

Αντί ανακοίνωσης επέλεξαν την διαρροή στο ieidiseis.gr στην οποία και πάλι και δεν λένε τίποτα για την ταμπακιέρα. Αντιθέτως βλέπουν σχέδιο της ΝΔ να ισοφαρίσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα αλλά τους διαφεύγει το γεγονός πως το δημοσίευμα των Παραπολιτικών προηγείται χρονολογικά. Μάλλον θα έχει μαντικές ικανότητες ο Κουρτάκης.

Τι άλλο μας λένε; Πως ο Τσίπρας δεν αγόρασε σπίτι. Μήπως νοικιασε; Γιατί το εν λόγω δημοσίευμα μεταφέρει και πληροφόρηση από την ΕΛΑΣ: «ενημερώθηκε αρμοδίως το αρχηγείο της Αστυνομίας, προκειμένου στο σπίτι να υπάρχει 24ωρη σκοπιά» γράφουν χαρακτηριστικά.

Άραγε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ανησυχούν μήπως αναγκασθεί η ΕΛΑΣ να εκδόσει κάποια ανακοίνωση;

Και επί της ουσίας τώρα, μεταφέροντας και τις σχετικές ερωτήσεις του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατία:Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας σπίτι στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;

Όσον αφορά την πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη στο σπίτι του Τσίπρα στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες, απλά ενισχύει το δημοσίευμα…