Επαναστατική γυμναστική από επαγγελματίες τραμπούκους με την κάλυψη της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων, και ολίγον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στα Άνω Πατήσια.

Φαίνεται πως κάποιοι νοσταλγούν στιγμές άνω-κάτω πλατείας και αποφάσισαν να τις ξαναζήσουν σε άλλες γειτονιές της Αθήνας μια και το Σύνταγμα τους απέρριψε μαζί με τους χιλιάδες Έλληνες που τους μαύρισαν στις κάλπες.

Μετά από δεκαετίες, ο Δήμος Αθηναίων βρήκε μια λύση σε συνεργασία με τον ΕΕΣ για να αναπλαστεί το πάρκο Δρακοπούλου στα Άνω Πατήσια, αλλά ο Μπακογιάννης δεν σκέφτηκε πως για να κάνει το αυτονόητο θα έπρεπε να ζητήσει την άδεια των αυτόκλητων αγωνιστών που ως μπουλούκια μετακινούνται από άκρη σε άκρη της Αθήνας μόνο για να διαμαρτυρηθούν προκαλώντας επεισόδια.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Νίκος Αβραμίδης. Οι ολιγάριθμοι τραμπούκοι δεν πτοήθηκαν από την παρουσία πολλαπλάσιων κατοίκων που βλέποντας πως επιτέλους κάτι πάει να γίνει έσπευσαν να επικροτήσουν την παρέμβαση του δήμου.

Μπαχαλάκηδες μέχρι τέλους αλλά κάτοικοι και Μπακογιάννης δεν πτοήθηκαν. Και όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων απαντώντας σε συνθήματα του τύπου «από το Δρακόπουλο μέχρι το λόφο Στρέφη, με τίποτα δεν γίνεται του Δημάρχου το κέφι», «το έργο θα γίνει και θα μείνει».

Πάντως στο πλευρό των τραμπούκων με συνοπτικές διαδικασίες στέκεται η «Ανοιχτή Πόλη» βγάζοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια που κάποιοι επιχείρησαν να στήσουν