Οι σχέσεις Στέφανου Κασσελάκη-Αλέξη Τσίπρα δεν είναι καλές εδώ και καιρό. Ο πρώτος θεωρεί πως ο προκάτοχός του τού πριονίζει την καρέκλα και ο δεύτερος ότι ο διάδοχός του τον «σεντράρει» - όπως έγινε και γίνεται με την υπόθεση των «μαύρων χρημάτων» του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να καλύψει την ανικανότητά του, στην οποία σημειωτέον αναφέρθηκε και ο Παύλος Πολάκης θέτοντας θέμα ηγεσίας. Τώρα όμως μπλέκουν και τα… σόγια.

Από τη μια πλευρά, ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη που την έπεσε στον Νίκο Φαραντούρη, ο οποίος εμφανίζεται να επιχειρεί να ανοίξει… περπατησιά εφόσον τεθεί θέμα εσωκομματικών εκλογών, με αιχμές όμως προς τον Αλέξη Τσίπρα. Θυμήθηκε τα μαύρα χρήματα στα οποία είχε αναφερθεί και ο πρόεδρος-αδελφός του κάνοντας λόγο για «μαύρο/άσπρο χρήμα» με το οποίο συντηρούνταν τα κομματικά μέσα ενημέρωσης.

Από την άλλη, η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, η Ζαννέτ, που επανεμφανίσθηκε στα εσωκομματικά δρώμενα με αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, εμφανίζεται να λέει ότι το συγκεκριμένο «πολιτικό μόρφωμα» έχει τελειώσει. Και να αναφέρεται στην ηγεσία του και στην αδυναμία που έχει να προχωρήσει και να αλλάξει το κόμμα.

Ο αδελφός Κασσελάκη είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν παρέμβαση με ανάρτησή του, αλλά την είχε κατεβάσει λόγω των εσωκομματικών αντιδράσεων που είχαν προκληθεί. Αντιδράσεις είχε προκαλέσει και η αναφορά του πατρός Κασσελάκη σχετικά με το σχέδιο του υιού-προέδρου για το κόμμα στο οποίο εξελέγη χρησιμοποιώντας πληθυντικό αριθμό.

Η αδελφή Τσίπρα είχε συνεχείς παρεμβάσεις. Ήταν κομματικό στέλεχος με έντονη παρουσία στην Ανατολική Αττική, εκεί που είχε εκλεγεί βουλευτής και ο ξάδελφος Τσίπρα, ο οποίος πνέει μένεα κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αν και τελευταία έχει σιωπήσει.

Έμπλεξαν και τα σόγια στον ΣΥΡΙΖΑ και όταν μπλέκουν τα σόγια συνήθως οι σχέσεις διαλύονται.

Υγ.: Αλήθεια, πώς το λένε εκεί στην Κουμουνδούρου όταν θέλουν να μιλήσουν για άλλα κόμματα; Α, ναι, νεποτισμός. Μάλιστα...