Το «κρυφτούλι» του Στέφανου Κασσελάκη με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες στις Σπέτσες εμφανίσθηκε από την Κουμουνδούρου ως απόφαση να δοθεί έμφαση στην προβολή των βουλευτών και του έργου τους αναφορικά με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το… ελληνικό όνειρο.

Το ερώτημα που προκύπτει όμως είναι τι ακριβώς εννοούν με αυτήν την τοποθέτηση; Διότι υπάρχουν δύο εκδοχές. Η πρώτη και ίσως η καλύτερη για τον πρόεδρο του κόμματος είναι πως «δίνει χώρο» στους βουλευτές και τα στελέχη, αφού η παρουσία του «καπελώνει» τους υπόλοιπους.

Η δεύτερη όμως εκδοχή έχει ένα… πρόβλημα. Για τον Στέφανο Κασσελάκη και κατ' επέκταση συνολικά για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ποιο είναι αυτό; Μα ότι οι κινήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αφορούν περισσότερο τα πρωινάδικα και τις life style εκπομπές και όχι τις πολιτικές.

Ουσιαστικά αυτό που λένε στην Κουμουνδούρου δεν είναι και τόσο… θετικό και για τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος. Διότι στην περίπτωση που τα όσα κάνει και λέει κινούν το ενδιαφέρον, κυρίως, αυτών των εκπομπών δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αν και επιβεβαιώνει τον λόγο για τον οποίο στις δημοσκοπήσεις καταγράφει ποσοστό της τάξεως του 7% στο ερώτημα περί καταλληλότητας για τη θέση του πρωθυπουργού.

Το χειρότερο πάντως είναι ότι ακόμη και έτσι το «κρυφτούλι» με τις κάμερες είναι αυτό που τράβηξε στο τέλος της ημέρας και το ενδιαφέρον αφού ουσιαστικά εμφανίσθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ως ένα είδος… σταρ που επιδιώκει διά της απουσίας του να επικεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.