Με έναν ευφάνταστο τρόπο προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία να φτάσει το πρόγραμμά της σε περισσότερο κόσμο ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, καθώς το λάνσαρε σε παιχνίδι, το οποίο λέγεται «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game». Πιο συγκεκριμένα, σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να ξεπεράσει κάποια εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά του, μέχρι να «πιάσει» το λογότυπο του κόμματος. 

Έτσι, περνάει την πίστα και ξεκλειδώνει κάθε φορά και από μία πτυχή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Όπως αναφέρει σε κείμενό της σχετικά με το παιχνίδι, το κόμμα της Πειραιώς: «Για να φτάσουμε στην Ελλάδα που θέλουμε, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε εμπόδια και παθογένειες. Να πιάσουμε στόχους και να σηκωνόμαστε κάθε φορά που σκοντάφτουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το κόνσεπτ του παιχνιδιού που σχεδιάσαμε και λανσάρουμε σήμερα. Μία διαδρομή μπροστά, με προκλήσεις και στόχους. Περνάμε τις πίστες μαζί σταθερά και τολμηρά. Και προχωράμε μόνο μπροστά, για να αλλάξει πίστα η πατρίδα μας!».

Πρόκειται για έναν πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο προώθησης του προγράμματος ενός πολιτικού κόμματος, με τη Νέα Δημοκρατία να πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία της και την επαφή της με τους πολίτες. Μπορείτε να παίξετε μέσω laptop ή desktop στο game.nd.gr.