Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είναι εδώ και αρκετό καιρό ένα πολιτικό πρόσωπο που έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο σάτιρας. Αυτή τη φορά ασχολήθηκε μαζί του ο Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος, αν και μελαχρινός, προσπάθησε να μεταμορφωθεί όσο γινόταν πιο πιστά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και μπλε φακούς επαφής έβαλε για να αποκτήσει το γαλάζιο μάτι του Στέφανου...

Όλα αυτά, ο Διονύσης Ατζαράκης τα έκανε για τις ανάγκες ενός νέου ολιγόλεπτου βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και έχει γίνει ήδη viral, στο οποίο συμπεριλαμβάνει τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές που έχει χαρίσει ο Στέφανος Κασσελάκης στο ελληνικό κοινό.

Για παράδειγμα, να πηγαίνει στο γυμναστήριο, να ρωτάει τους δημοσιογράφους αν έχουν πιει νερό ή καφέ, να συστήνει τον σκύλο του, αλλά, φυσικά, να αποφεύγει τα πολιτικά σχόλια και να μην εκφράζει ποτέ μία ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση. Όμως, πάντα έχει τον από μηχανής θεό του, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές που την κρίσιμη στιγμή θα λειτουργήσει ως αντιπερισπασμός και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάιλερ που, εννοείται, δεν θα μπορούσε να λείπει από το βίντεο.