Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ δεν στρέφονται κατά του κ. Τσακαλώτου αλλά κατά του κ. Τσίπρα, είπε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Σε σχέση με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε, μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, πως ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια δεν υπάρχει.

«Έχει πολύ ενδιαφέρουν η δήλωση του Κασσελάκη. Επί της ουσίας, δεν αμφισβητεί τον κ. Τσακαλώτο με αυτά που είπε, αλλά είναι η ουσία της πολιτικής που ακολούθησε ο κ. Τσίπρας γιατί η απόφαση για το μαξιλάρι, ήταν μία απόφαση κυβερνητική η οποία ήρθε ύστερα από το 100 δις που φόρτωσε στην Ελλάδα ο κ. Τσίπρας. Δεν ξέρω εάν το κάνει ηθελημένα ή λόγω άγνοιας της πρόσφατης ιστορίας αλλά αυτό που είπε δεν στρέφεται κατά του κ. Τσακαλώτου αλλά στρέφεται ευθέως κατά του κ. Τσίπρα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δω εάν θα πάει στην πορεία για το Πολυτεχνείο», τόνισε και πρόσθεσε:

«Έχουν φύγει κάποιοι βουλευτές ήδη από τον ΣΥΡΙΖΑ και νομίζω θα φύγουν κα άλλοι. Δεν νομίζω να έφυγαν για να μείνουν σπίτι τους. Αυτό που βλέπω είναι πως ακόμα και εάν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ή πάρει κάποια μονάδα το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμβεί κάποια πολιτική ανατροπή».