Απάντηση σε ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» δίνει η Χριστίνα Αλεξοπούλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων σχετικά με το street party στη Ρηγίλλης και τη μη παρουσία των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά ότι «ουδέποτε εξέφρασα ή έστω υπονόησα το οτιδήποτε σχετικά με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς τους οποίους τιμώ και σέβομαι». Διαμηνύει δε ότι θα προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια.

Συγκεκριμένα η υφυπουργός υποδομών και Μεταφορών σημειώνει σε δήλωσή της:

Είναι απολύτως ψευδές, ως προς αμφότερα τα σκέλη του, το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σύμφωνα με το οποίο, σε τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, στο κανάλι «ΟΝΕ», «μίλησα για το street party στη Ρηγίλλης» και ανέφερα, είτε κατά κυριολεξία, είτε και σε «ελεύθερη μετάφραση», αυτά που μνημονεύονται, εντός εισαγωγικών – ως δικοί μου ισχυρισμοί, σχετικά με τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Τούτο διότι, ουδέποτε μίλησα για το ανωτέρω θέμα στην προαναφερόμενη εκπομπή και, βέβαια, ουδέποτε εξέφρασα ή έστω υπονόησα το οτιδήποτε σχετικά με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς τους οποίους τιμώ και σέβομαι, καθόσον μαζί τους υπηρέτησα τις αρχές και τις αξίες της παράταξης, τόσο ως απλό στέλεχος της ΝΔ όσο και ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, βουλευτής και υφυπουργός.

Η κάθε μία και ο καθένας μπορούν να διαπιστώσουν τα παραπάνω από το video της σχετικής εκπομπής.

Ως εκ τούτου, πρόκειται περί ακραίας περίπτωσης κιτρινισμού, ο οποίος με τη σειρά του κατατείνει στον εκφασισμό της δημόσιας ζωής. Κατά συνέπεια, ως εκλεγμένη Βουλευτής, έχω την υποχρέωση να αντιδράσω και θα το κάνω άμεσα προσφεύγοντας στα αρμόδια Δικαστήρια.