Συνεχίζονται οι καταγραφές και οι μαρτυρίες φρίκης από τις θηριωδίες της Χαμάς. Βίντεο, το οποίο επαληθεύτηκε από το CNN, καταγράφει πλάνα από οδυνηρές απαγωγές από το μουσικό φεστιβάλ, στο Ισραήλ, όπου διασκέδασαν ανέμελα νέοι, πριν τη βάρβαρη επίθεση των τρομοκρατών της Χαμάς. Το βίντεο είναι από κάμερα αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην έκταση στο σημείο που γινόταν το φεστιβάλ.

Στο βίντεο ένοπλος της Χαμάς φαίνεται να φωνάζει και στη συνέχεια να σημαδεύει με το πολυβόλο του έναν άνδρα που κρύβεται δίπλα στο αυτοκίνητο. Δεν είναι σαφές εάν ο ένοπλος ρίχνει προειδοποιητική βολή ή εάν μόλις πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πολίτη. Ένα δεύτερο άτομο φαίνεται στο βίντεο να βρίσκεται στο έδαφος , στο πίσω μέρος ενός άλλου αυτοκινήτου. Το άτομο αρχίζει να κινείται και ξαφνικά εμφανίζεται στην οθόνη ένας άλλος μαχητής της Χαμάς, στοχεύει το άτομο, πυροβολεί και απομακρύνεται.

Άλλο βίντεο δείχνει δυο μαχητές να πλησιάζουν μία σορό και να ψάχνουν τις τσέπες. Ο ένας παίρνει κάτι και το βάζει στην δική του τσέπη.