Σαν τις ύαινες, που τρέφονται κυρίως από νεκρά ζώα, συμπεριφέρονται πολλοί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Κυρίως τα στελέχη που βρίσκονται στην αυλή του Αλ. Τσίπρα.

Το μίσος τους για την κυβέρνηση, που επέλεξε ο λαός στις εκλογές του 2019, άσβεστο. Η εμπάθεια τους μνημειώδης. Τα δε κόμπλεξ τους άπειρα.

Στην προσπάθειά τους να “αναστηθούν”, μετά το εκλογικό βατερλό, μετέρχονται όλα τα μέσα, με μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αθέμιτα μέσα!

Στα πλάνα του βρώμικου πολέμου που έχουν εκπονήσει στα υπόγεια της Κουμουνδούρου “περίοπτη θέση” έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσπαθούν με ψέματα, λάσπη, μαύρη προπαγάνδα και γκεμπελικές μεθόδους να βλάψουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Κι όσο οι πολίτες δεν “ακούνε” και δεν “υιοθετούν” τα φαιά και μισαλλόδοξα “επιχειρήματά” τους τόσο λυσσάνε σαν τις ύαινες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουν να ρίχνουν τόνους λάσπη… κι ότι μείνει. Όπως έκανε κι ο Γκέμπελς.

Το ευτύχημα είναι ότι οι πολίτες τους έχουν γυρίσει, οριστικά, την πλάτη. Το μαρτυρούν όλες οι έρευνες, το μαρτυρά και το βροντοφωνάζει όλος ο ντουνιάς.

Ας μην βιάζονται λοιπόν για εκλογές οι αριστερές ύαινες, γιατί, οψέποτε αυτές γίνουν, είναι βέβαιο ότι θα υποστούν ακόμη ένα εκλογικό βατερλό. Και κατά πάσα πιθανότητα πιο οδυνηρό.

Κι αυτό για έναν πολύ απλό λόγο: εδώ και μερικά χρόνια, πλειοψηφία στην Ελλάδα είναι οι κανονικοί άνθρωποι και ουχί οι ψεκασμένοι.