Μήνυμα συνέχισης της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα, με προβολή της θετικής ατζέντας όσων έχει πετύχει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατας, από τις αυξήσεις των μισθών μέχρι το εξοπλιστικό πρόγραμμα, αναμένεται να στείλει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην Πλατεία Συντάγματος, στις 20:30.

Mε την ομιλία του αυτή ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ κλείνει την προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, οι οποίες, όπως έχει επισημάνει, αποτελούν ορόσημο στην προσπάθεια η Ελλάδα να έρθει σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να υπογραμμίσει εκ νέου τη σημασία να βγει και πάλι ισχυρή η ΝΔ από την κάλπη της 9ης Ιουνίου, καθώς «ισχυρή ΝΔ στις ευρωεκλογές σημαίνει διεκδίκηση και μεγαλύτερη χρηματοδότηση προς όφελος της Ελλάδας» -όπως έχει πει-, σημαίνει πολιτική σταθερότητα, προσήλωση στην υλοποίηση του έργου του κόμματος και συνέχιση της προόδου και της ευημερίας στη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να καλέσει τους πολίτες να πουν «όχι» στους άκαιρους πειραματισμούς και «ναι» στη σταθερότητα, τη σιγουριά και τη συνέχεια. Αναμένεται επίσης να στείλει μήνυμα κατά της αποχής, εστιάζοντας στους αναποφάσιστους, και συσπείρωσης των παραδοσιακών ψηφοφόρων του κόμματος, καθώς μεν σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν αμφισβητείται η κυριαρχία της ΝΔ, αλλά δεν χρειάζεται εφησυχασμός.

«Αν άλλοτε παλέψαμε να μείνουμε Ευρώπη, το δύσκολο καλοκαίρι του 2015, σήμερα γινόμαστε Ευρώπη. Είμαστε Ευρώπη και βαδίζουμε με σιγουριά προς την καρδιά της Ευρώπης, ώστε να γίνουμε πρωταγωνιστές της. Μένουν ακόμα να γίνουν πολλά όμως ο δρόμος έχει χαραχθεί. Τα έργα που υπηρετούν αυτό το στόχο είναι πια στις ράγες τους. Τι χρειαζόμαστε τώρα; Συνέχεια και συνέπεια», έχει υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.