Τα στελέχη της νέας κοπής της παλιάς κοπής ΠΑΣΟΚ βάζουν φόρους, ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ της κοπτοραπτικής συνεχίζουν στο ίδιο φασόν με τα πιο ηλίθια και χοντρά ψέματα. Αντιπολίτευση, όπως λέμε, ένα μάτσο βιόλες στο δρόμο που χάραξε ο Πολάκης. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται και συμμαχούν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποδείξουν ότι το γκροτέσκο υπό μορφή επιθεώρησης αποτελεί το καλύτερο είδος πολιτικής ψυχαγωγίας.

Δεν τους έφθανε το φιάσκο της απλής αναλογικής, για το οποίο οι ψηφοφόροι δεν ήταν… ώριμοι να το αφομοιώσουν, επιχειρούν παραβιάζοντας τη λογική να αποδείξουν ότι ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει. Και όντως στην προκειμένη περίπτωση βρέχει: ψέματα, υπερβολές, ανοησίες και κυρίως σκόνη που αφήνει λεκέδες. Μέχρι και για όσα οι ίδιοι στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ψηφίσει, βλέπε περίπτωση Τεμπονέρα του ΣΥΡΙΖΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τα φορτώνουν στην κυβέρνηση της ΝΔ! Και όταν τους ξεμπροστιάζει ο Σκέρτσος με ονόματα και υπογραφές… πέρα βρέχει.

Αφήστε που πιάστηκαν από την κυβερνοεπίθεση για να κατηγορήσουν τη ΝΔ και να στοχοποιήσουν την Κεραμέως και τον Πιερρακάκη ότι δεν είχαν φροντίσει (!) να διασφαλίσουν την πλατφόρμα. Πόσο αγράμματος και άσχετος πρέπει να είσαι για να εκτομίσεις τέτοια μπούρδα; Αλήθεια στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ, ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρουν πως λειτουργούν οι χάκερς με τα μποτάκια; Δεν έχουν ακούσει πως στέλνονται εκατομμύρια αρχεία δεδομένων  ώστε να ρίξουν ένα site; Να τους πούμε εμείς που δεχόμαστε καθημερινά τέτοιες επιθέσεις.

Το γεγονός ότι το σύστημα δεν έπεσε, αλλά κόλλησε, αποδεικνύει ότι ήταν πλήρως θωρακισμένο. Αλλά, είπαμε, η αντιπολίτευση βιόλες κάνει σαρδάμ, την «πέφτει» στους δημοσιογράφους, κατασκευάζει «σκάνδαλα» τύπου Novartis και Preadator, εργαλειοποιεί φυσικές καταστροφές και κυβερνοεπιθέσεις και μετά τους φταίει ο κόσμος γιατί ψηφίζει τους σοβαρούς και τους υπεύθυνους. Εν κατακλείδι τα λόγια του Μιραμπώ περιγράφουν τους χαρακτήρες και ο νοών νοείτω: Χειρότερος από τον δήμιο είναι ο βοηθός του.
Easy Writer