Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια Σκοποβολής Άννα Κορακάκη στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Μπακού. Σημείωςσε 238,3 βαθμούς, καταγράφοντας, με αυτόν τον τρόπο, και την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στις 118 συμμετέχουσες στον προκριματικό γύρο. 

Υπενθυμίζεται πως η Άννα Κορακάκη έγινε και χρυσή ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, κερδίζοντας την πρώτη θέση στο πιστόλι 25 μέτρων, ενώ τότε κατέκτησε και χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Έτσι, έγινε η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία των Ελληνικών Ολυμπιακών Ομάδων που κατέκτησε δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το χρυσό μετάλλιο η Ραχσίν Γιανγκ, από την Κίνα, με 239,8 βαθμούς και το χάλκινο, η επίσης, Κινέζα Σουέ Λι με 218,9 βαθμούς. Τέλος, να σημειωθεί ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής στο Μπακό από την Ελλάδα συμμετείχε και η αθλήτρια Χριστίνα Μόσχη, η οποία τερμάτισε στην 60η θέση.