Ίσως φταίει ότι βρέθηκε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη που στο παρελθόν μάλλον θαύμαζε, ίσως να ήταν το τράκ του νεοεισερχόμενου –αν και έχει δείξει ότι τα πάει καλά με τις κάμερες- ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίσθηκε… ψαρωμένος στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργός στη Βουλή.

Το… τρωτό του σημείο φαίνεται πως δεν λειτούργησε. Δεν βγήκε ο… Κριός που όπως διαβάζουμε είναι «ενθουσιώδης, αποφασιστικός, πρωτοπόρος, αγαπά την περιπέτεια, το ρίσκο, τολμηρός, άφοβος, αφοσιωμένος στον στόχο» αλλά και «εγωιστής, εγωκεντρικός, πεισματάρης, απρόσεκτος, ριψοκίνδυνος, επιθετικός, ευερέθιστος».

Στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίσθηκε μαζεμένος, νευρικός (αυτός ο καναπές μάλλον δεν έιναι βολικός εκεί στο γραφείο στη Βουλή) και τόσο ψαρωμένος που έφτασε στο σημείο να πεί πως οι απόδημοι πρέπει να αποκτήσουν το δικαίωμα του… εκλέγεσθαι. Αυτός που ήταν στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ήταν ψαρωμένος παρά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός εμφανίσθηκε να κάνει ότι μπορεί για να αισθανθεί άνετα. Ήταν χαλαρός, ευδιάθετος και από την αρχή επιχείρησε να σπάσει τον πάγο. Τώρα βέβαια μπορεί να φταίει ο ωροσκόπος του, ή να ήταν ανάδρομος ο… Ερμής.